Archive - Aug 30, 2010

7 morţi şi 19 răniţi la Bratislava, după ce un dependent de droguri a deschis focul din geamul unui spital

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Un bărbat înarmat cu o puşcă a deschis focul pe o stradă din Bratislava, ucigînd şase persoane şi rănind alte 19.

Un copil de trei ani este printre cei 19 răniţi. Bărbatul, rămas neîdentificat încă, a deschis focul dintr-un spital, într-o suburbie a capitalei slovace. Agenţia slovacă de ştiri TASR transmite că, bărbatul ar tras prin ferestre în oamenii de pe stradă.

Cod galben de ploi şi vijelii

redactia@ziarul-bn.ro

Meteorologii au emis astăzi, luni 30 septembrie, cod galben de ploi şi vijelii. Atenţionarea este valabila de luni noapte, ora 2.00 pînă marţi, la ora 20.00.

În intervalul mentionat in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova şi în toate zonele de munte va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 20 - 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Muşamalizare, tăinure de probe, şantaj, taxă de protecţie, ameninţări şi răzbunări prin interpuşi - pe scurt - Corupţie. Este portretul pe care mai mulţi cetăţeni din Bistriţa Bîrgăului i-l fac unui poliţist, fost şef de post în localitate. Episodul III

Florica Dura

În acet episod, Ion Blonder, povesteşte cum agentul de poliţie Aurelian Butnariu l-ar fi făcut scăpat pe bărbatul care i-a corupt sexual fiica de 12 ani, şi asta, chiar după ce ar fi înregistrat plîngerea. Ulterior, poliţistul ar fi trecut de partea violatorului, şi, în plus l-ar fi băgat la "filaj" pe Blonder. 

 

Alte detalii referitoare la metodele "legale" de lucru ale agentului de poliţie, în fişierul video ataşat.