Archive - Aug 14, 2010

…Băsescu e încă viu! (şi nici Boc nu se simte prea bine)

preluare de pe voxpublica.net, autor Alin Fumurescu

Centrul Wiesenthal il critică pe Shimon Peres fiindcă a mulţumit României pentru ajutorul acordat evreilor

preluare HotNews.ro

Centrul "Simon Wiesenthal" l-a criticat dur, vineri, pe presedintele israelian Shimon Peres, care a multumit public poporului roman pentru salvarea a sute de mii de evrei in trecut, sustinand ca liderul israelian ar fi trebuit de fapt sa condamne statul roman pentru celelalte zeci de mii de evrei care au murit in Romania in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza Associated Press.

Mihai Ghimpu: Nu văd niciun fel de problemă că România acordă cetaţenie moldovenilor * Traian Băsescu: Le dăm şansa să redobîndească cetăţenia pe care le-a luat-o Stalin

 Presedintele Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a calificat drept "speculatii" comentariile din presa occidentala potrivit carora, prin acordarea cetateniei romane moldovenilor, Romania ar introduce in Europa, pe usa din dos, oameni care n-ar avea ce sa caute acolo, scrie HotNews.ro "Noi suntem romani, suntem de acelasi sange si dreptul national si cel international acorda cetatenia romana cetatenilor Republicii Moldova si urmasilor lor care au locuit pe teritoriul romanesc pana in 1940", a afirmat Ghimpu pentru HotNews.ro.

Gloria-Pandurii 3-0: Prima victorie pentru Reghecampf. Spargeri în lanţ la primării. 90 de bistriţeni vor să îşi reabiliteze clădirile monumente istorice. Ioan Oltean, acuzat că a intervenit în procesul de restructurare a CJP Bistriţa-Năsăud

Citynews:  Gloria-Pandurii 3-0: Prima victorie pentru Reghecampf

tipareste e-mail messenger facebook twitter Gloria Bistrita a primit vineri vizita echipei Pandurii Targu Jiu, intr-o partida contand pentru etapa a IV-a a Ligii I la fotbal. Bistritenii s-au impus cu scorul de 3-0, dupa un joc excelent.

 

 

O măicuţă Sfîntă

preluare you tube

Bancul Zilei: Un dresor, un crocodil şi...o blondă!

primim la redacţie

 Un dresor de crocodili apare in fata unei multimi la gradina
zoologica: