Archive - Aug 23, 2010

Asistenta de la Maternitatea Giuleşti, reţinută de Parchet, pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă

preluare HotNews.ro

"Am dispus inceperea urmaririi penale fata de asistenta medicala Carstea Florentina (n.r. - de la sectia de Terapie Intensiva din Maternitatea Giulesti) pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa", a anuntat luni, intr-o declaratie de presa, procurorul-sef Marius Iacob, care se ocupa cu ancheta privind incendiul de la Maternitatea Giulesti. Potrivit procurorului, asistenta a lipsit din salon timp de 12 minute, perioada in care a izbucnit incendiul.

Frumuseţea de plastic la mare modă în Rusia

preluare Russia Today

Chirurgia plastica ia proporţii de boom în Rusia. Tot mai multe persoane apelează la chirurgia estetică pentru a se înfrumuseţa, titrează postul de televiziune Russia Today. Rezultatele finale, sînt însă departe de a fi de dorit. În loc să se bucure de frumuseţea lor, clienţii ajung să se confrunte în lupte interminabile juridice cu chirurgi lipsiţi de experienţă şi de calificare.

Grigore Avram: Răzbunare

Vasile George Dancu

Am cioplit cuvinte tandre pe obrazul tău, pădure,
Fără riscul asumării unui nume de ocară,
Dar m-au căutat asceţii cu privirile lor dure
Şi mi-au pus în tihna nopţii a întregii lor povară.

Am luat-o atunci spre stâna cu miros de lighioană
Până când prin părul aspru vântul mi-a făcut cărare,
De-am ajuns curat spre vârfuri şi m-am dat la stânci pomană,
Ca o rază purpurie unui muc de lumânare.

Interviu cu Părintele Justin Pîrvu, despre microcipare. " Noi mergem tot cu mucenicia! Aşa mergem până la moarte şi nu renunţăm"!

Preluare din revista Atitudini

Punctul de vedere al Părintelui Justin, referitor la microciparea documentelor de identitate.

Părinte, există o nelămurire în rândul credincioşilor cu privire la problema cipurilor. Aţi folosit cuvintele: lepădare şi cădere din Har. Mulţi s-au scandalizat. Poate Sfinţia Voastră aţi avut o altă înţelegere a termenilor decât au înţeles ei. La ce v-aţi referit?

Deteriorarea relaţiilor ruso-române ar putea intra în teritoriu economic, spun oficialii ruşi. Ce ramuri ar fi afectate în România şi cum ar putea răspune ţara noastră din punct de vedere economic?

preluare HotNews.ro

 Deteriorarea relatiilor bilaterale romano-ruse ar putea intra pe teritoriu economic, a avertizat Konstantin Kosacev, presedintele Comisiei de Afaceri Externe din Duma de Stat, Pentru a vedea care sunt domeniile economice care ar putea fi cel mai afectate, HotNews a obtinut "istoria" schimburilor comerciale pe primul semestru dintre
Comert Sem.I Romania-Rusia

Sîntem ceea ce mîncăm, de mici. Cît de important este laptele de mamă pentru bebeluşi?

preluare you tube de pe B1 tv

 Film preluat de pe you tube.