Archive - Aug 16, 2010

BN: Maşina Postului de Poliţie din Maieru a fost distrusă într-un accident în care a fost implicat şeful de post şi un ajutor

Florica Dura

Maşina Postului de Poliţie din Maieru, a fost distrusă parţial, după ce şeful acestui post de Poliţie Iacob Neamţu şi ajutorul său, Florin Bindiu au intrat cu ea într-un stîlp şi apoi într-un parapet de pe strada Valea Caselor din Maieru.

Le Monde: Litoralul românesc, noul El Dorado pentru energia eoliană

preluare HotNews.ro

Pentru anumite regiuni ale litoralului romanesc, unde saracia sare in ochi, singura certitudine este vantul, pe care companii mari de energie precum CEZ l-au transformat intr-o "binecuvantare", instaland in zona comunei Fantanele cel mai mare parc eolian terestru din Europa, noteaza publicatia franceza Le Monde, intr-un material dedicat dezvoltarii energiei eoliene in sud-estul Romaniei.

Bistriţa DH

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Bistriţa Bikerilor e undeva în pădure! Ştiaţi?? De vineri se va muta la Colibiţa! Trei zile! Şi se va numi "Colibiţa Bike Fest"! Ediţia I

Turism virtual: Cascada cailor

redactia@ziarul-bn.ro

 Este cea mai înaltă cascadă din România, apa cade de la o înălţime de 100 de metri.

Telciu: jocul seniorilor

Florica Dura

 Formaţia de jocuri populare "Pană de păun" din Telciu, seniori, evoluînd pe scena din localitate, în formaţie redusă.

Telciu: Formaţia "Pană de păun" juniori

Florica Dura

 De Sfînta Maria la Telciu.

Colibiţa Bike Festival se va desfăşura la finalul acestei săptămîni

Florica Dura

„Colibiţa Bike Fest", este primul festival pentru biciclişti din Bistriţa-Năsăud şi de aiurea.

Bernice Chitiul a luat Premiul I la Festivalul Tinereţii de la Costineşti

Florica Dura

Bistriţeanca Bernice Chitiul a mai luat un premiu. Este vorba de locul I la ediţia a VI Concursului Internaţional de Muzică Uşoară "Festivalului Tinereţii" care a avut loc la Costineşti, Jud. Constanţa, în perioada 9-13 august. Bernice Chitiul a şi-a adjudecat premiul I la sectiunea interpretare, categoria de vîrstă 15-21 ani, evoluînd alături de 27 de concurenţi, unii dintre aceştia fiind deja nume cunoscute: Adelina Mihaela Tudorache, Rodica Tudor şi Adriana Stuparul.

Iron Maiden a electrizat clujenii

preluare you tube

 The final frontier...

Începe sesiunea parlamentară

redactia@ziarul-bn.ro

Senatul intră astăzi în sesiune extraordinară pentru a discuta nouă proiecte legislative, între care şi Legea Agenţiei Naţionale de Integritate, informează Agerpres, citat de hotNews.ro. Potrivit preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, senatorii vor lucra în comisii începînd cu 16 august, urmînd ca în data 24 august să se dea un vot în plen.